English

"An Luter project"

"Idéen er, at invitere beskueren ind i odderens verden, at arbejde i krydsfeltet af naturformidling og en kunsten udtryksform til og for beskueren.

Jeg har en passion for anderledes brug af materialer og elsker at arbejde i et krydsfelt af ”miks stil arter”, med rødder i en klassisk baggrund og et strøg af idé kunstens luner, inspirere jeg af det fragmentariske element – Der er kun hvad der skal være.

Land Art er for mig en skulpturel fortolkning, en stilart som der gør det muligt for mig, at arbejde med og i naturen, det at kunne eksperimentere.  Men også en undersøgelse af den kultur, historie som lige netop tilhører stedet, jeg arbejder i."

Projekt Land art Rebild en proces som løber fra 2014-16

Her arbejder jeg med 3 værker; 

The Surprise.  som er et møde med det magiske, I et moderne samfund. At, blive overrasket.  Placeringen kunne være i ”Den jyske skovhave”. 

Children's play. Placeringen er i gadekæret i St. Brøndum. At fange legen i et gadekær.

The past in the present. Placeringen kunne være ”St. Økssø” eller  ”Den Jyske have” eller andet sted.

Værket er en væltet træstamme som er i ”forrådnelses” processen. Det skal forstås således, at det er stammen som ligger model til en ny i fiberbeton. Et blivende ”moment” over den historie som er tilknyttet stedet.